Cele mai cumpărate

INFORMATII

Producători

Magazinele noastre

Magazinele noastre

Clinicilor, Nr. 10, 400006 Cluj-Napoca

Furnizori

1. Procesul de comanda

1.1. Comanda Online

a. Alegeti produsele: - folosind meniul principal "Produse" sau meniul din stanga, navigati printre categoriile de produse . Daca stiti exact ce produs va intereseaza puteti introduce cuvantul in campul Cauta. Odata ce ati gasit un produs care se potriveste dorintelor dumneavoastra apasati pe butonul "Comanda" pentru a-l adauga la comanda. Alegeti cantitatea daca doriti mai mult de un produs.

b. Continutul comenzii: - odata adaugate produsule in partea de sus a paginii veti vedea detaliile comenzii unde aveti posibilitatea sa revedeti lista produselor pe care doriti sa le comandati sau sa renuntati la unul sau mai multe produse selectate. Mai departe puteti trece la pasul urmator, finalizarea comenzii.

c. Formular Comanda (o singura pagina ): -pentru a comanda produsele alese apasati butonul Comanda. Procesul de plasare a comenzii se desfasoara in intregime in acest pas. Aici va trebui sa introduceti, adresa de facturare, adresa de livrare (daca este diferita ), va trebui sa selectati metoda de transport si  de plata.

          In cazul in care doriti sa va faceti si un cont pe www.olindental.ro introduceti email-ul si parola, iar acesta va fi creat automat la finalizarea comenzii. Pentru a plasa comanda anonim (fara a crea cont) va rugam debifati optiunea "Creati-va un cont'. Daca in orice moment doriti ajutor din partea echipei nu ezitati sa ne contactati la numerele de telefon afisate in partea dreapta.

d. Felicitari: -comanda dumneavoastra a fost finalizata cu success. In cel mai scurt timp veti fi contactat telefonic pentru confirmare. Un email de confirmare este trimis automat pe adresa folosita pentru a efectua comanda. De asemena aveti posibilitatea sa tipariti factura prin apasarea butonului "Click aici pentru a printa".

1.2. Comanda Telefonica

       Orice comanda se poate efectua si telefonic pe parcursul programului de lucru. Numerele de telefon disponibile sunt: 0744 631 820

De asemenea daca pe parcursul plasari comenzii online intampinati dificultati sau aveti unele nelamuriri nu ezitati sa folositi numerele specificate mai sus pentru clarificare.

1.3. Comanda prin e-mail

Exista posibilitea efectuarii comenziilor prin email. Trimiteti toate datele necesare la comenzi@olindental.ro, iar aceasta va fi procesata in maxim 24 de ore. Aceasta modalitate va necesita un timp mai lung pentru procesare decat in celelalte situatii si o recomandam doar in cazul in care restul modalitatilor nu va sunt la indemana. 

Campuri obligatorii pentru comanda prin email:

  • Nume, Prenume
  • Numar de telefon,
  • Email - pentru a putea fi contactati pentru confirmare, si a putea primi pe mail dovada comenzi.
  • adresa de livrare completa
  • strada, localitate, judet, cod postal

 

2. Modalitati de Plata

2.1. Plata la livrare

Valoarea rambursului va fi aceea comunicata dumneavoastră in momentul discutiei telefonice cu reprezentantul magazinului nostru care va sunat pentru confirmarea comenzii. Nu livram comenzile fără confirmarea dumneavoastră telefonică!!! 

2.2. Plata cu Ordin de Plata

 Puteti efectua plata pentru comanda dumneavoastra folosind un ordin de plata. Datele firmei noastre, necesare pentru aceasta metoda sunt: 
S.C OLIN TRANS S.R.L
str. Clinicilor nr. 10, Cluj-Napoca, Cluj
RO 3401791, J12/332/1993

IBAN: 

RO30INGB0000999905203063
RO46INGB0000999905239732 in EURO

Banca: ING Bank

3. Modalitati de Livrare

OLIN DENTAL efectueaza livrarile folosind serviciile de curierat rapid Nemo Express.
Livrarile se fac intre 24-72 ore, in zilele lucratoare.
Nu se fac livrari duminica.
Costul transportului se calculeaza in functie de valoarea si greutatea comenzii.
Costul de livrare este gratuit pentru toate comenzile din Cluj-Napoca.

In cazul clienților persoane juridice care au un contract cu o alta firma de curierat, livram cu plăcere prin firma agreata de ei urmând sa plătească transportul la tarifele din contractul încheiat. 

Costul transportului se calculeaza in funcție de greutatea reala a coletului după tarifele de la categoria Tarife transport colete.

4. Garantii

Garantiile oferite de OLIN DENTAL sunt urmatoarele: 
...

5. Politica de Retur

In cazul in care produsul comandat nu corespunde prezentarii de pe site-ul www.olindental.ro sau prezinta defecte de fabricatie, puteti solicita inlocuirea acestuia sau returnarea contravalorii lui in termen de 30 de zile din momentul in care l-ati primit. Costul de transport al produsului, atat de livrare cat si de retur, va fi suportat de catre client. Produsul poate fi returnat numai daca este in conditii perfecte si nu prezinta semne de uzura. In cazul refuzarii produsului va rugam sa ne contactati in termen de 24 de ore de la primirea lui prin telefon sau e-mail pentru stabilirea detaliilor cu privire la retur.

 "Consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fără a preciza motivele, în termen de 14 zile. Dacă vă retrageţi, vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la dumneavoastră, inclusiv costurile livrării, cu excepţia costurilor suplimentare determinate de faptul că aţi ales altă modalitate de livrare decât cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fără întârzieri nejustificate şi, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care suntem informaţi cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract." conf. O.G. 34/2014, pentru persoanele fizice ce achizitioneaza produse din siteuri, folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G. 34/2014.