Siliconi aditie

Producători

Magazinele noastre

Magazinele noastre

Clinicilor, Nr. 10, 400006 Cluj-Napoca

Furnizori

Produse vizualizate

Urmăriţi-ne pe Facebook

Identium® Light Mărește

Identium® Light

KETTENBACH & Co KG KETTENBACH & Co KG

Identium ®a fost special dezvoltat de firma germana Kettenbach  pentru tehnica de amprentare.

More details

Suna pentru detalii

More info

Identium ® a fost special dezvoltat de firma germana Kettenbach pentru tehnica de amprentare intr-un singur timp si combina ce este mai bun din cele doua lumi: avantajele materialelor din polieter cuplate cu cele ale siliconilor de tip A.

Bazat pe noul material Vinylsiloxanether® (VSXE®), Identium® ofera o fluiditate excelenta combinata cu proprietati hidrofile exceptionale (cele mai mici unghiuri de contact realizabile la mai putin de 10° dupa 1 secunda), asigurand fluxul optim intr-un mediu umed, chiar si in cele mai inguste sulcusuri. Elasticitatea Identium-ului® determina revenirea cu acuratete a materialului la forma initiala fiind in acelasi timp foarte usor de indepartat din cavitatea bucala a pacientului. Este, de asemenea, inodor si are un gust neutru ce nu stimuleaza salivarea.

Identium® Light este un material de amprentare cu polimerizare prin aditie si vascozitate medie pe baza de Vinylsiloxanether® cu duritate finala mare. Este utilizat indeosebi pentru a lua amprente in implantologie si pentru fabricarea de coroane/punti, inlay/onlay si fatete, precum si amprente functionale.

Descărcări